ITBN Conf-Expo 2018

ITBN Conf-Expo 2018

 

“Defend Your Data Self!”

Ma már mindannyian aktív internet-használók vagyunk – és így mindegyikünk egészen egyedülálló adathalmazzá is vált. A magánszféra még sosem volt ennyire kérdőjelekkel teli és nehezen megvédhető. Erről fogunk idén beszélgetni az informatikai biztonsági szakma képviselőivel, profilozás és adatelemzés szakértőkkel valamint a társadalomtudományok ismerőivel a minden eddiginél pörgősebb ITBN Conf-Expo rendezvényen.

A KÜRT 2018-BAN IS RÉSZTVEVŐJE AZ ITBN-NEK

A szeptember 26-27-i eseménynek idén is a Groupama Aréna ad otthont, ahol a KÜRT kiállítói standdal és két On the Crowd előadással várja látogatóit az alábbi témakörökben:

 

1.   nap (szeptember 26.)

 

  1. előadás
  • SeCube IT GRC – az információbiztonsági irányítási rendszer teljeskörű szoftveres támogatása

Előadó: Tóthmajor Máté,
Termékfejlesztési vezető, CISSP, CISM, CISA, PMP

————————————–

 

  1. előadás
  • Kockázat- és logelemző appliance

Előadó: Kótai Szabolcs,
Információbiztonsági szakértő

 

MIÉRT ÉRDEMES KILÁTOGATNI STANDUNKHOZ?

 

  • SeConical termékbemutató:nehézségek nélkül megfeleltetheti szervezetét a törvényi előírásoknak.
  • A KÜRT széleskörű információbiztonsági megoldásokat kínál közép- és nagyvállalatok, létfontosságú rendszert üzemeltetők, valamint állami és közigazgatási szervezetek számára. Módszereinkkel előre jelezhetők és megelőzhetők az informatikai katasztrófák, továbbá biztosított a jogszabályi és az aktuális Hatósági elvárások követése, adatszolgáltatása.
  • Megismerheti a SeCube termékünk újdonságait.

REGISZTRÁCIÓ: WWW.ITBN.HU

A regisztráció idén is ajánlásos, azaz minden új résztvevőnek referenciát kell kérnie tőlünk. Ezt megtehetik a következő e-mailen: ivett.szalay@kurt.hu.